Club Gusto – Creative Universe, is het jongste verzamelgebouw in het M4H gebied in Rotterdam West. In de jaren 50 was het industriële pand een voormalig drukkerij. De afgelopen jaren is er aan het gebouw gewerkt waardoor we nu kunnen zeggen dat we een prachtig verzamel gebouw zijn.

Binnen het creatieve verzamel gebouw bevinden zich studio ruimtes voor muziekproducers en bands, zo zijn er opnamestudio’s, zangstudio’s en oefenruimtes, flex- werkplaatsen en is er een projectruimte die te huur is voor evenementen etc.

De aula in Club Gusto is een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden voor verjaardagen, vergaderingen of als oefenruimte voor het theater en dans. In de kelder is er ruimte voor evenementen, zo worden er in de kelder underground muziek evenementen georganiseerd, album presentaties en CD releases.

Op de begane grond van Club Gusto bevinden zich de ambachten er zitten hier timmerwerkplaatsen en laswerkplaatsen, zo worden er ook custom motorbikes gemaakt en is er een gemeenschappelijke workspace.

© Copyright - Club Gusto - Creative Universe